News Flash:

Fanii lui Vlad Gherman, in stare de soc. Actorul, plin de sange si intins pe asfalt

28 Ianuarie 2022
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Vlad Gherman si-a speriat fanii cu cea mai recenta imagine pe care a postat-o pe retele sociale. Actorul isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce face, dar, uneori, ar fi mai bine sa ii avertizeze inainte. Pana au citit mesajul din descriere, multi dintre ei au tras o sperietura de zile mari.

Vlad Gherman este pus pe fapte mari anul acesta. Actorului ii merge din ce in ce mai bine pe plan profesional si, acum, cand este pe val, vrea sa profite din plin de asta. Serialul de pe Antena 1 in care joaca a avut deja premiera sezonului 3, ceea ce inseamna ca Vlad va mai avea de petrecut cateva zile bune pe platourile de filmare.

Atunci cand a debutat, Vlad Gherman obisnuia sa cante si se pare ca nu vrea sa lase in spate aceasta pasiune pe care o are. Astfel, actorul si-a anuntat fanii ca se pregateste sa lanseze piesa noua pentru care a filmat deja videoclip. Azi, piesa „Fara tine” va fi urcata pe canalul lui de Youtube, iar cei care au vazut titlul nu au putut sa nu se gandeasca ca este, din nou, vorba despre o piesa pe care acesta a compus-o cu gandul la fosta lui iubita, Cristina Ciobanasu.

Mai este putin se se implineste un an de cand cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Criss si Vlad erau impreuna de 9 ani si se pare ca nepotrivirea de caracter si-a spus cuvantul. Cristina si-a revenit mult mai repede, ba chiar s-a si afisat cu noul iubit, in timp ce Vlad continua sa sufere dupa ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)