News Flash:

Ce facea Andra pe vremea cand nu era cu Maruta. Un fost proprietar de hotel a dat-o de gol

28 Ianuarie 2022
605 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra a stiut din prima ca vrea sa devina o artista de succes in Romania. Vedeta cocheteaza de la o varsta frageda cu muzica, iar parcursul ei pana la succesul de azi nu a fost deloc usor. Inainte de a deveni sotia lui Maruta, Andra a facut multe sacrificii despre care nu mai vrea sa-si aminteasca. Atunci cand nu vorbeste ea despre asta, o fac altii in numele ei.

Nu mai este niciun secret faptul ca Andra si tatal ei au o relatie speciala. Cei doi au fost mereu impreuna, iar Andra apreciaza enorma faptul ca barbatul a facut multe sacrificii ca sa ii fie ei bine. Alexandru Mihai, tatal artistei a fost mereu in umbra fiicei sale, ba chiar s-a apucat de studii in domeniu pentru a putea deveni impresarul ei. La inceput, inainte ca aceasta sa aiba intreaga tara la picioare, Andra canta peste tot, chiar daca nu primea bani. Chiar si tatal ei insista la anumite persoane influente sa o primeasca sa cante gratis, doar pentru a avea parte de expunere. De o astfel de experienta isi aminteste un fost patron al unui casino care a povestit una dintre amintirile pe care le are legate de Andra.

„O stiu pe Andra inainte de Maruta. Eu cand aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani si venea cu taica-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu stiu de unde, si ma ruga taica-su: ‘Domne, vreau sa cante fata mea gratis! Omul foarte destept, taica-su era impresarul ei. ‘Vreau sa o lasati sa cante numai sa stiu eu ca a cantat la Hilton. Vreau sa o lasati sa cante doar asa, sa o vada lumea’ . Deci omul foarte destept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatal Andrei, el a ridicat-o foarte mult. Nu imi place Maruta, dar imi place Andra”, a dezvaluit afaceristul, in cadrul unui vlog.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007585 (s)