News Flash:

Cat de mult se implica Tudor Chirila in cresterea celor doi copii. „Nu-mi plac oamenii care rup usa la 17”

4 Iulie 2022
589 Vizualizari | 0 Comentarii
Chirila

Desi nu doreste sa isi expuna viata privata si arareori vorbeste despre partenera sa, Iulia Mazgan, alaturi de care este din 2012, si cei doi fii ai lor, Tudor Chirila mai face uneori si exceptii, cum s-a intamplat recent, cand artistul a facut dezvaluiri intr-un interviu pentru spectacola.ro.

Artistul a povestit ca baietii sai il roaga sa petreaca mai putin timp la repetitii sau in turnee, dar le-a explicat ca aceasta nu este o povara pentru el, deoarece iubeste ceea ce face. Mai mult, artistul spune ca si-ar incuraja copiii sa-i calce pe urme.

Mi-as incuraja copiii copiii catre arta, pentru ca ea te elibereaza. Nu trebuie sa confundam faptul ca este greu cu aspiratiile pe care ti le da ea. I-as incuraja. Nu cred ca voi creste niste copii care sa-si doreasca sa rupa usa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup usa la ora 17:00. Mie imi plac aia pentru care munca e o pasiune si care nu simt ca la 17:00 au obosit si trebuie sa se duca la bere.

Daca le place sa munceasca, sa munceasca in continuare. Munca nu trebuie sa fie o corvoada. Eu asta le spun copiilor mei in fiecare zi deja. Sunt destul de mari sa inteleaga ca nimic nu se poate face fara multa repetitie si ca daca vrei sa fii bun trebuie sa repeti in orice vrei: bucatarie, arhitectura, orice. Atunci cand exista pasiune in ceea ce faci, nu simti ca muncesti, nu simti cand trece timpul”, a spus artistul pentru sursa citata.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004745 (s)