News Flash:

Cine este in spatele brandului care a produs geaca de 13.000 de euro pe care a purtat-o Vladimir Putin pe stadion

21 Martie 2022
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

In weekend, Vladimir Putin a reusit sa agite din nou apele, asta dupa ce a organizat un eveniment grandios pe una dintre cele mai mai stadioane din Rusia. Pe langa discursul lui, total in opozitie fata de ceea ce se intampla in Ucraina, Putin a intrat in atentia tuturor datorita sau din cauza gecii pe care a purtat-o.

Vladimir Putin a scandalizat o lume intreaga prin atitudinea de care da dovada in ultima perioada. Rusia a fost pusa la colt de catre toate tari, dar liderul de la Kremlin nu pare sa fie foarte afectat de asta. Pentru evenimentul de pe stadion, Putin a optat sa poarte o geaca in valoare de 500 de milioane, echivalentul unui salariu pe un an. Barbatul din spatele brandului Loro Piana este rusinat de asocierea cu Putin si a tinut neaparat sa transmita un mesaj celor care s-au grabit sa-l judece pentru alegerea facuta de liderul de la Kremlin.

„E oarecum rusinos din punct de vedere uman” , a spus Pier Luigi Loro Piana atunci cand si-a dat seama unde a ajuns geaca lui.

„Grupul din care face parte Loro Piana a facut deja toti pasii necesari pentru a se distanta si a fi solidar cu pozitiile europene fata de tragedia umana pe care o traim (...) Sprijinul pentru populatie, in acest moment, este cel mai important lucru. Ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral si practic”, a mai spus Pier Luigi Loro Piana

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005577 (s)