News Flash:

Cum a reactionat Laurentiu Reghecampf dupa ce a aflat ca Anamaria Prodan are un nou iubit. „Un peste mic de aur... ”

21 Martie 2022
704 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan este in plin divort de Laurentiu Reghecampf. Impresara si fostul ei partener s-au sicanat mult timp si si-au aruncat vorbe grele. Cand parea ca nu o sa renunte atat de usor la casnicia cu Reghecampf, Anamaria demonstreaza ca este pregatita sa o ia de la capat si deja a facut primele declaratii despre noul iubit.

Anamaria Prodan pare ca a reusit sa treaca peste momentele dificile pe care le-a intampinat dupa ce a decis sa divorteze de Reghecampf. In podcast-ul ,,Fita cu Adita”, Anamaria Prodan vorbeste pentru prima data despre noul iubit.

Vedeta a recunoscut ca iubeste din nou, gasindu-si un partener dept de statutul ei. Vedeta a declarat ca este indragostita de un nou barbat. ,,Este dintr-o alta lume, foarte de sus. Da, imi place foarte tare cineva si ma asteapta pana divortez„, au fost vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

Cum vestile circula foarte repede, un asemenea anunt a ajuns si la urechile lui Laurentiu Reghecampf. Antrenorul a preferat, ca de obicei, sa ramana silentios si s-a abtinut de la a face comentarii care i-ar putea dauna mult mai tarziu. In schimb, Anamaria a continuat sa vorbeasca despre situatia in care a „tarat-o” sotul ei.

„Ai 100 de ani, prietene, adica ai mai avut o casnicie, sotia 30, tu 18. Ai mai vazut cum ai iesit si din casnicia aia sifonat si vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia sa fiu barbat, eu am fost in alte vieti conducator de armata, mi-au facut niste baieti priceputi.

O sa isi dea seama in ani si o sa fie foarte tarziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred ca atunci cand iti pierzi demnitatea, ca barbat in primul rand, e cumplit. Nici nu stiu, am vreo 7 procese, imi tot deschide si cand n-ai ce sa faci, devii procesoman.”, a declarat Anamaria Prodan in cadrul podcastului ”Fita cu Adita”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007229 (s)