News Flash:

Cine este vedeta din Romania care a dat 1000 de euro pe un simplu tatuaj. Intreg procesul a durat 5 luni

15 Martie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
tatuaj

Fiecare tatuaj spune o poveste, dar unele desene sau citate de pe piele chiar ascund intelesuri profunde! Este si cazul vedetelor, care au ales sa poarte pentru totdeauna simboluri cu subinteles sau citate care le-au motivat in cele mai grele momente din viata lor. Unele au dezvaluit ce simbolizeaza desenele sau mesajele pe care si le-au tatuat, altele au ales sa pastreze misterul si sa tina doar pentru ele totul.

Catalin Marin, actorul care a devenit cunoscut in urma aparitiilor in serialul „Trazniti in NATO”, serialul care a intrat in Cartea Recordurilor pentru longevitate. 

„Am decis in toamna anului trecut ca trebuie sa fac sa dispara ceva care se afla pe abdomenul meu. E vorba despre o istorie personala, pe care nu vreau sa o dezvolt foarte tare. Ca atare, am cerut ajutorul unui amic, care are un salon de tatuaje in Bucuresti si foarte multa experienta. I-am explicat despre ce e vorba. El, stiind ca sunt deja un Van Damme, mi-a propus sa mergem intr-un fel tot pe ideea asta. Si asa a parut un imens dragon chinezesc pe pieptul si abdomenul meu. Cine a urmarit in ani filmele cu Van Damme intelege foarte bine rolul acestui dragon. „De acum ma pot numi Van Damme la puterea a doua sau Van Damme, dragonul!””, a declarat Catalin Marin pentru Playtech.ro.

„Cinci luni a durat totul. Nu a fost simplu deloc, va spun sincer. Aveam cate o sedinta pe luna, fiindca trebuia sa acord si pielii timpul necesar sa se vindece”, adauga el.

„La lungimea lucrarii in sine, una care se intinde pe tot pieptul si abdomenul meu, se adauga culorile folosite, ca si acele de unica folosinta. Mi-am dorit acest dragon si acum, odata ce am depasit faza ceva mai dureroasa a nasterii sale, ma pot lauda cu el. Il voi pune in evidenta curand, atunci cand cu ocazia spectacolelor cu trupa mea de prieteni ma voi putea lauda din plin cu imaginea sa”, spune acelasi „Van Damme”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009470 (s)