News Flash:

Cine este vedeta care a refuzat sa participe la Survivor. „Nu-mi vedeam locul acolo”

21 Decembrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei. In timp ce unele vedete au luptat la greu pentru un loc in echipa Faimosii, altele au refuzat frumos sume uriase de bani. Este si cazul Elenei Gheorghe. Vedeta le-a povestit fanilor de ce a ales a stea acasa in loc sa lupte pentru 100.000 de euro.

„Am primit multe invitatii pentru Survivor, dar nu ma vad acolo, pentru ca as lipsi foarte mult de acasa, nu as putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experienta, dar deocamdata am zis nu. La un moment dat, am fost sunata insistent pentru Asia Express si chiar ma gandeam cu sotul meu ca asa ar mai merge. Ar fi mai usor, sa fiu cu cineva cunoscut, cu sotul sau soru-mea. Dar as refuza si acum, avem doi copii care sunt la varsta la care au nevoie de noi”.

Chiar daca a refuzat de data asta propunerea celor de la Survivor, Elena are de gand ca pe viitor sa cocheteze mai mult cu televiziunea. „Nu am avut pana acum vreun proiect tv, dar pe viitor probabil ma voi axa mai mult pe televiziune, fiindca nu se stie ce se va intampla. Mie imi place in primul rand sa cant, dar si in televiziune pentru ca si acolo te poti exprima cantand. M-as vedea tot in directia asta, la o emisiune muzicala”, a mai spus artista pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)