News Flash:

Cine este omul care l-a facut celebru pe Dan Negru. „M-am dus la el si m-am pus in genunchi”

16 Iunie 2022
539 Vizualizari | 0 Comentarii
dan negru 2

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentari. Acum, mai mult ca niciodata, prezentatorul este centrul atentiei datorita mutarii la Kanal D. Lumea il cunoaste ca one man show, dar, de fiecare data, l-au vazut doar in ipostaza de moderator de emisiuni. Majoritatea celor care l-au urmarit de la primele lui aparitii si-au dat seama ca are foarte multe de spus si de aici si curiozitatea publicului.

Daca in televiziune l-a avut ca profesor pe unul dintre cei mai importanti producatori din lume, Valeriu Lazarov, Dan Negru a marturisit ca omul din spatele carierei sale este insa Andrei Voiculescu, nepotul poetului Vasile Voiculescu.

„El a fost idolul meu. Ca sa vezi viata cum e. Eu il imitam. Incercam sa iau de toate de la el. La vremea aceea el prezenta muzica, prezenta de toate. Dupa ceva ani am devenit prieten cu el. Iti spun si cum ne-am intalnit.

Il stiam, il vizualizam si acum cativa ani mergeam cu masina si il vad pe strada. Am oprit masina, am lasat-o pe mijlocul drumului, in spate claxonau toti, m-am dat jos si m-am dus la el.

M-am dus la el, l-am intrebat daca este Andrei Voiculescu si jur, m-am asezat in genunchi in fata lui si i-am zis ca fac meseria asta datorita lui.

I-am spus ca atunci cand aveam 12-13 ani il imitam. Deci eu voiam sa fiu un Andrei Voiculescu mare. De atunci am devenit prieteni', a declarat Dan Negru, potrivit impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011564 (s)