News Flash:

Carmen Harra, declaratiile care o vor enerva la culme pe Bianca Dragusanu. Ce a spus clarvazatoarea despre relatia divei cu Gabi Badalau

15 Iunie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Harra

Toate povestile de dragoste ale Biancai Dragusanu a fost unele tumultoase. Nici cea cu Gabi Badalau nu avea cum sa fie altfel. De data asta, se pare ca lucrurile au capatat cu totul si cu totul o alta intorsatura, iar Carmen Harra a fost cea care a pus punctul pe „i” si a spus adevarul despre relatia dintre cei doi.

"Ea a pierdut sansa asta si a ramas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau sanse relatiei cu Gabi Badalau. As vrea sa ii dau. Este o fata frumoasa, a luptat sa ajunga, insa nu ii dau sanse.

Este o relatie temporara. Face aceleasi greseli ca in trecut. Aceasta relatie nu ar enici sustinere din partea familiei lui, sunt multi opozanti din multe puncte de vedere. Relatia nu va rezista decat cat va fi atractia fizica. Asa se intampla. Ea nu are fundatia sa mearga in viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de toata ziua nu pot duce decat la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica”, a povestit Carmen Harra.

”Fiecare scandal, vorbe aruncate, va degrada. Aceste nenumarate certuri duc la o ruptura totala. Impacarile astea nu repara. In felul asta se deseaza si se rup, in timp. Ea ar trebui sa isi puna o intrebare, de ce am divortat, de ce am ramas cu copilul...Rezultatule prost. Exista o potrivire intre ei, totusi. Sutn foarte multi factori, insa ca sa supravietuiasca testul timpului, trebuie sa intelegem toti factorii. Imi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponentii lor, familia, fostii ei iubiti. Cine genereaza certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu il vad agresiv si un certaret”, a mai zis Carmen Harra.

”Are o nesiguranta incredibila. Ea a trecut prin numeroase transformari. Nu a fost sigura pe ea. Pentru asta si-a facut numeroase transformatri. Este o chestie psihologica”, a mai precizat Carmen Harra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006655 (s)