News Flash:

Adevarul a iesit la iveala! Cu cati centimetri este mai inalta Antonia decat Alex Velea. „Daca sufeream din cauza asta... ”

15 Iunie 2022
351 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai apreciate, dar si comentate cupluri din muzica romaneasca. Acolo unde exista multi fani, exista automat si multi hateri, iar cei doi au de-a face constant cu fel de fel de critici din partea celor care ii urmaresc. Un ”criteriu” pentru care sunt deseori luati in colimator de hateri este... diferenta de inaltime. 

Dragostea nu tine cont de varsta, rasa, inaltime sau greutate. Asa se face ca, oameni care aparent nu se potrivesc fizic sau nu se incadreaza in anumite tipare, ajung sa formeze cupluri foarte bine sudate si sa fie fericiti ani la rand, in ciuda criticilor celor din jur. Este si cazul Antoniei si al lui Alex Velea, care formeaza o familie fericita, se sustin reciproc si sunt alaturi unul de celalalt si la bine, si la greu. De cand s-au combinat, au existat voci care i-au criticat din diverse motive, iar unul dintre ele a fost faptul ca Antonia este mai inalta decat el si ca, din aceasta cauza, nu s-ar potrivi din punct de vedere fizic. 

Artista a decis sa dea cartile pe fata si a raspuns, in sfarsit, la intrebarea de pe buzele multora dintre cei care ii urmaresc: ce diferenta de inaltime este intre ea si Alex Velea? Ei bine, este vorba despre 8 centimetri, in favoarea Antoniei. Artista are 1,78, in timp ce Alex Velea are 1,70. ”Daca sufeream din cauza acestei diferente, nu mai eram cu Alex. Nu stiu de ce lumea se axeaza pe chestia asta, cred ca sunt multe cupluri care nu se potrivesc la inaltime si se inteleg foarte bine”, a spus Antonia, la un moment dat. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007472 (s)