News Flash:

Ce parere are Mircea Badea despre Covid-19. „Nu moare nimeni de la nimic”

23 Decembrie 2021
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Badea

Mircea Badea este cunoscut ca fiind unul dintre putinii prezentatori care verbalizeaza ceea ce gandesc. Mircea a fost mereu o persoana asumata si nu a regret nimic din ceea ce a spus, chiar daca asta, de multe ori, i-a suparat pe telespectatorii lui si nu numai. Acum, pe final de an, Mircea s-a gandit sa fie si mai vehement decat pana acum si sa isi exprime liber parerea despre Covid.

In cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, partenerul de viata al lui Carmen Bruma a apelat la constiinta civica a fiecarui cetatean, sustinand ca fiecare om trebuie sa fie responsabil pentru propria-i viata.

„1. Nu ma intereseaza cine se vaccineaza si cine nu se vaccineaza. Absolut deloc. Si cred ca in acest moment, in afara de niste anxiosi, astia panicati de viata care nu pot suporta o minima rigoare sau doza de disconfort, in rest, nu mai intereseaza pe nimeni COVID-ul dintr-un motiv foarte simplu.

Daca m-am vaccinat, m-am vaccinat ca sa transform COVID-ul intr-o simpla raceala, daca nu m-am vaccinat oricum nu imi e frica de COVID. Deci nu vad unde este atata dezbatere mondiala.


2. Nu moare nimeni din cauza nimanui. Toata lumea moare din cauza lor. Adica fiecare moare din cauza lui. Ca spune Dana Budeanu, nu stiu, habar nu am ce spune, asta nu inseamna ca ma obliga Dana Budeanu sa ma vaccinez.

Eu imi fac propriile alegeri. Daca eu aleg sa o cred pe doamna Sosoaca de exemplu este alegerea mea. Ca atare, fiecare om este responsabil pentru viata lui. Nimeni nu este responsabil pentru viata mea. Eu sunt responsabil pentru viata mea.”, a declarat prezentatorul TV Mircea Badea la Antena 3.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006332 (s)