News Flash:

Cine este cel mai urmarit roman de pe Instagram. Le-a luat demult fata Antoniei sau Innei

1 Iunie 2022
315 Vizualizari | 0 Comentarii
Instagram

Atunci cand te gandesti la romanii care au cei mai multi fani pe Instagram, te gandesti la artisti precum Inna, Antonia sau Delia. Ei bine, ce ai zice daca ti-am spune ca romanul care a adunat cei mai multi follow-eri nu are nicio legatura cu muzica sau cu showbiz-ul? 


Andrei Deiu este numele celui care a reusit sa adune un numar impresionant de follow-eri: 4,6 milioane. Este pasionat de fitness si ii inspira si pe altii prin pasiunea lui. Andrei este stabilit in Marea Britanie si acolo si-a descoperit pasiunea pentru fitness. Inspira milioane de fani din intreaga lume cu antrenamentele sale pentru competitiile profesioniste de fitness. 


Sportivul le-a depasit cu peste un milion de urmaritori pe Inna (care are 2,9 milioane), Antonia sau Delia (2,7 si, respectiv, 2,6 milioane). 

Andrei Deiu s-a nascut in Romania si este originar din Ramnicu Valcea. Conform profm.ro, acesta s-a mutat cu familia in Anglia, pe cand avea 15 ani. Acolo si-a descoperit pasiunea pentru fitness si culturism, din dorinta banala de a pierde cateva kilograme in plus.


Nu doar pe prieteni ii inspira, ci milioane de fani din lumea intreaga! Andrei se antreneaza zilnic, are un stil de viata si de alimentatie strict, asa a reusit sa aiba un corp...de revista. A ajuns sa se antreneze chiar cu Hany Rambond, dorindu-si sa castige titlul la Mr. Olympia, o competitie internationala de culturism organizata anual de Federatia Internationala de Culturism si Fitness.


Andrei Deiu face sport de mai bine de 10 ani, insa recunoastea internationala si succesul in industrie au venit treptat, cu precadere in ultimii ani. A muncit mult, zi de zi in sala de forta, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Corpul lui de culturist atrage privirile!


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005079 (s)