News Flash:

Ioana Nastase vrea sa se lanseze in afaceri. Ce ideea are si ce parere are Ilie Nastase despre asta

14 Februarie 2022
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Nastase

Ioana Nastase vrea, mai mult ca niciodata sa se lanseze in domeniul afacerilor. Partenera lui Ilie Nastase are deja ideea cu care va da lovitura si se pare ca are parte si de spijinul tenismenului. Acum, tot ce mai ramane de facut este sa se specializeze si mai mult in domeniul deja ales.

Ioana Nastase sustine ca isi doreste foarte mult sa-si implineasca un vis anume in acest an. Jumatatea celui mai indragit tenismen roman al tuturor timpurilor pare decisa sa se lanseze intr-un tip de afaceri care-i sunt si nu prea straine. Mai exact, Ioana vrea sa-si faca debutul in domeniul HoReCa. Aceasta nu are de gand sa piarda deloc timpul si si-a propus sa deschida o locatie deosebita pentru vizitatori pana la finalul acestei vere.

„Toata lumea stie ca in toamna anului trecut mi-am cumparat acel armasar pur sange arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lasat la centrul de Echitatie de la Bodu, de langa Brasov, unde sunt niste conditii excelente pentru el. Insa eu am o anume problema. Fiindca ori de cate ori merg acolo incerc sa ma cazez cat mai bine, ca sa-mi petrec cat mai mult timp cu Cezarica al meu. Nu prea am gasit ce visez! Asa s-a nascut ideea! Sa-mi fac propriul han, in zona. Se va numi Hanul Ioanei!”, afirma Ioana Nastase pentru impact.ro.

Ea considera ca ideea sa e perfect fezabila si crede ca are sanse mari sa o materializeze mai repede decat si-ar fi inchipuit.

„Am vorbit si cu Ilie! Cred ca ma va sustine! Am plecat de la ideea unei cabanute, dar tocmai Ilie mi-a zis ceva de genul: Ce cabanuta, draga! Fa un han acolo! Si inclin deja sa-i dau dreptate. Visez deja cu ochii deschisi la un han, nici prea mare, nici prea mic, cu cel putin sase camere si cu semineu, in fiecare camera, fiindca mie-mi plac semineurile, unde lumea sa vina sa se relaxeze. Stiu o groaza de bucuresteni care trec pe acolo, prin Bodu, asa ca ma pregatesc pentru toate cele de cuviinta. Poate la vara va fi gata, cine stie?!”, a adaugat Ioana Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004972 (s)