News Flash:

Cine a fost persoana pe care Vladimir Putin a sunat-o inainte sa inceapa razboiul

25 Februarie 2022
1604 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Putin

Cu doar cateva ore inainte de invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a purtat o conversatie telefonica cu o persoana straina si i-a spus ca va avea loc prima lovitura. Iata despre cine este vorba, dar si care a fost mesajul lui.

Vladimir Putin se pare ca a luat legatura cu presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, cu doar cateva ore inainte de invadarea Ucrainei. Presedintele Rusiei l-a informat pe colegul sau cu privire la situatia de la frontiera cu Ucraina si din Donbas.

„Catre ora (locala) 5.00 (6.00, ora Romaniei), o conversatie la telefon a avut loc intre presedintii belarus si rus. In cursul convorbirii, Vladimir Putin l-a informat pe colegul sau belarus cu privire la situatia de la frontiera cu Ucraina si din Donbas', precizeaza presedintia belarusa.

Dupa aceasta discutie, in urma cu o zi, Aleksandr Lukasenko a spus ca ar putea participa la operatiunea militara a Rusiei impotriva Ucrainei.

„Acum cateva cuvinte importante, foarte importante pentru cei care ar putea fi tentati sa intervina in evenimentele in desfasurare. Oricine incearca sa ne impiedice, si cu atat mai mult sa creeze amenintari pentru tara noastra, pentru poporul nostru, trebuie sa stie ca raspunsul Rusiei va fi imediat si va atrage consecinte pe care nu le-ati experimentat niciodata in istoria voastra. Suntem pregatiti pentru orice evolutie a evenimentelor. Au fost luate toate deciziile necesare in acest sens. Sper ca voi fi auzit’, a spus Putin la finalul discursului., informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006092 (s)