News Flash:

Soldatii rusi au incercat sa intre in vorba cu femeile ucrainience pe aplicatiile de dating

25 Februarie 2022
625 Vizualizari | 0 Comentarii
soldati

Soldatii rusi aflati in cautarea unei partenere au incercat sa intre in vorba cu femeile din Ucraina pe reteaua sociala Tinder, dedicata intalnirilor romantice. In plus, o ucraineanca a povestit ca i-au aparut pe Tinder profilurile unor militari rusi „aflati in zona”, informeaza New York Post.

„Practic, locuiesc in Kiev, dar mi-am schimbat setarile de locatie in Harkov, dupa ce o prietena mi-a spus ca sunt militari rusi peste tot pe Tinder”, a declarat o ucraineanca in varsta de 33 de ani.

„Mi se pare amuzant si, in acelasi timp, infricosator”, a spus femeia. „Nu mi s-a parut nicunul dintre ei atractiv si oricum nu am de gand sa ma culc cu inamicul. Am dat swipe left si le-am respins cererile”.

Femeia a spus ca a schimbat mesaje cu un soldat rus pe nume Andrei, in varsta de 31 de ani, care aparea intr-o poza imbracat in tinuta completa de lupta si tinand in maini un Kalasnikov.

Alte profile de pe Tinder prezentau un soldat rus care afiseaza ostentativ ceasul militar sau un militar care isi arata intr-un selfie pistolul, sau se poza in timp ce se juca cu un pui de pisica.

Trupele rusesti au invadat Ucraina joi dimineata dupa ce Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in aceasta tara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)