News Flash:

Ministerul de Interne de la Kiev anunta cel putin 8 morti si 9 raniti in urma bombardamentelor

24 Februarie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
razboi

Ucraina informeaza despre cel putin opt morti, dintre care sapte soldati, si zeci de raniti in urma loviturilor aeriene survenite in primele ore ale invaziei ruse pe teritoriul tarii, informeaza DPA si EFE.

In plus, 15 soldati au fost raniti, iar alti 19 sunt dati disparuti. Podul peste raul Inhulet - un afluent al Niprului -a fost distrus, conform agentiilor de presa citate.

"O femeie si un copil au fost raniti in regiunea Konopot, unde o masina a luat foc. In orasul Podolsk din regiunea Odesa, sunt sapte morti, sapte raniti si 19 oameni dati disparuti in urma unui bombardament. In orasul Mariupol, regiunea Donetk, exista un mort si doi raniti", a precizat consilierul ministrului de interne ucrainean Anton Gherascenko pe canalul sau Telegram.

Intre timp, tancurile rusesti au intrat pe teritoriul Ucrainei, in zona regiunii Lugansk, conform informatiilor transmise de Serviciul ucrainean pentru frontiera de stat.

Tancurile au fost reperate in apropierea localitatilor Krasna Talovka, Milovo si Gorodisce.

Trupele ruse au atacat, de asemenea, unitati ale Brigazii a 17-a de tancuri din Krivoi Rog, in regiunea Dniepropetrovsk, o unitate militara din Krasnopilia, regiunea Sumi.

In acelasi timp, Centrul pentru Comunicatii Strategice si Securitatea Informationala a Ucrainei sustine ca armata ucraineana a recuperat localitatea Sciastie din regiunea Lugansk si a eliminat 50 de militari rusi, potrivit EFE.

"Sciastie a fost recuperat dupa atacul agresorului rus. In timpul incercarii de atac echipamentul inamic a fost distrus si aproximativ 50 de inamici au fost ucisi. Sciastie este sub controlul nostru!", anunta centrul pe contul sau de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007343 (s)