News Flash:

Christina Ich, adevarul despre cum a ajuns sa fie o diva de Capitala. ”Am turnat si un copil, nu sunt fraiera!”

5 Noiembrie 2021
528 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich

Fara doar si poate, Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi. Frumoasa satena a reusit sa isi adune o comunitate frumoasa de urmaritori care ii sunt mereu aproape datorita naturaletii cu care aceasta abordeaza anumite subiecte, dar si datorita faptului ca este foarte asumata in tot ceea ce spune.

Cristina Ich nu se fereste sa se afiseze in toate ipostazele, de la o fata obisnuita cu luxul si opulenta, pana la fata simpla. de la tara care nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca a fost de foarte multe ori criticata de colegele ei de breasla pentru modul in care apare in fata fanilor, Ich nu a pus niciodata asta la suflet, ba mai mult, le-a demonstrat tuturor ca este pregatita oricand sa le faca fata tuturor prin diplomatie.

”Eu am fost fata saraca, dar doua lucruri am avut: ambitie si am facut toata viata ce am vrut. Toata viata mea am facut ce am vrut. N-am cantat eu dupa altii, altii au cantat dupa mine. Eu ca voi nu o sa fiu niciodata, voi ca mine oricum nu puteti fi niciodata. Dar voi stiti de ce sunteti urate, pentru ca sunteti rele. Si cu cat sunteti mai rele, cu atat sunteti si mai urate. Uratenia voastra se vede pe fata. Dar asa sunt femeile, insa si asa cu limbile mele de balta, tot am reusit sa fac ceva. Tu tot la gratita, nu? Asta e! Sunt mai treaza decat voi, am ”turnat” si un copil, moldoveanca, nu sunt fraiera. Am fost unde am vrut, am facut ce am vrut, tu ce ai facut, ti-ai mancat unghiile.”, a spus Cristina Ich pe pagina sa de Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008667 (s)