News Flash:

Cazare in regim hotelier Bucuresti – optiunea oamenilor de afaceri

17 Februarie 2022
302 Vizualizari | 0 Comentarii
IMG 8160 HDR

Pandemia de Coronavirus pare sa se apropie de final iar activitatile economice incep sa isi reia cursul. Prin urmare, calatoriile de afaceri isi gasesc, din nou,  locul pe agenda oamenilor de afaceri dupa o lunga perioada de lucru de acasa. Acestia ajung in Bucuresti fie pentru a participa la intalniri de afaceri, conferinte ori cursuri, fie pentru ca urmeaza sa isi continuie drumul pana la destinatie cu avionul, decoland de pe Aeroportul International Henri Coanda. Astfel, atunci cand trebuie sa ramana una sau mai multe nopti in Bucuresti, ei aleg, din ce in ce mai des, sa foloseasca servicii de cazare in regim hotelier. De ce? Afla principalele avantaje pe care acestea le ofera si vezi daca ele raspund si nevoilor tale.

1.       Preturile aferente serviciilor de cazare in regim hotelier sunt mult mai avantajoase.

Efectele pandemiei au fost resimtite de un numar foarte mare de companii. Prin urmare, optimizarea bugetelor reprezinta o prioritate. Sunt cunoscut, nu? Apeland la serviciile de cazare in regim hotelier Bucuresti, oamenii de afaceri beneficiaza de preturi accesibile, fara a face rabat de la calitate. Tarifele sunt chiar si cu pana la 50% mai mici in comparatie cu cele oferite de hotelurile de 4 si 5 stele insa, in facilitatile depasesc asteptarile, de cele mai multe ori.

2.       O cazare in regim hotelier Bucuresti inseamna dotari moderne si, implicit, confort.

Serviciile de cazare in regim hotelier Bucuresti ofera acces la spatii cu finisaje moderne si dotari complete. Fie ca vorbim despre garsoniere, apartamente sau chiar case in regim hotelie București, în cea mai mare parte ele sunt dotate cu aer conditionat, cafetiera, cuptor cu microunde, internet WiFi, uscator de par, cosmetice si multe alte elemente extrem de apreciate de cei ce opteaza pentru astfel de rezervari. Ce poate fi mai relaxant decat sa te simti ca acasa, dupa o zi plina?

3.       Spațiul generos este un alt avantaj extrem de apreciat.

Un alt avantaj oferit de serviciile de cazare în regim hotelier este spatiul. De cele mai multe ori, între evenimentele la care participa ori seara, dupa finalizarea activitatilor, oamenii de afaceri aloca timp pentru verificarea e-mailul sau realizarea unor sarcini ramase in asteptare. Astfel, ei aprecieaza faptul ca au acces la un spatiu generos de lucru, fie in interiorul imobilului, fie chiar pe terasa acestuia, beneficiind de confortul dorit.

De asemenea, in momentul in care sosesc obositi, dupa o calatorie lunga, acestia isi doresc sa aiba suficient spatiu sa se relaxeze, fara sa se simta captivi intre patru pereti, sa isi poata pregati o cafea sau sa gaseasca o sticla de apa rece in frigider. In general, spatiile oferite de imobilele inchiriate in regim hotelier Bucuresti sunt cu cel putin 30% mai mari, in comparatie cu cele aferente hotelurilor. In plus, desingul modern, minimalist uneori, conduce la senzatia de locatie primitoare, aerisita.

4.       Cazarea in regim hotelier Bucuresti ofera posibilitatea de a alege locatia potrivita.

Imobilele ce fac obiectul serviciului de cazare in regim hotelier Bucuresti se afla, in general, in zone ușor accesibile astfel incat ofera o multitudine de posibilitati, in functie de nevoile si dorintele fiecarui om de afaceri. De exemplu, se poate alege o locație aflată în apropierea aeroportului, o locatie cu o pozitie centrala, aproape de toate zonele principale de interes sau, de ce nu, o locatie mai retrasa, intr-o zona care ofera liniste. Tot ceea ce trebuie o persoana sa faca este sa isi analizeze cerintele apoi sa caute o garsoniera sau apartament in regim hotelier care sa raspunda perfect acestora.

 

5.       Un alt atribut al serviciilor de cazare in regim hotelier Bucuresti este flexibilitatea.

Pentru oamenii de afaceri, flexibilitatea este foarte importanta. Iar serviciile de cazare in regim hotelier exceleaza la acest capitol, din mai multe puncte de vedere.

De cele mai multe ori, garsonierele sau apartamentele sunt prevazute cu un mic seif, montat langa usa de la intrare, unde gazda plaseaza cheia. Acesta se deschide cu ajutorul unui cod pe care il comunica in ziua sosirii. Prin urmare, nu mai este nevoie sa se stabileasca o ora fixa pentru venire ori plecare.

Dispare, de asemenea, stresul legat orele fixe aferente micului dejun. Probabil stii cum este sa termini foarte tarziu o inalnire de afaceri si sa nu iti doresti sa fie nevoie sa te trezesti la prima ora dimineata urmatoare. Si totusi ai vrea sa te bucuri de o cafea calda si de ceva bun de mancare pentru a avea energie toata ziua. Acest lucru se rezolva rapid, atunci cand ai la dispozitie o bucatarie complet utilata.

Nu in ultimul rand, sunt persoane care prefera sa calatoreasca si cu membrii familiei, atunci cand au o deplasare in interes de serviciu. Apeland la sistemul de inchiriere in regim hotelier Bucuresti acestia se bucura de un spatiu bine delimitat, care sa raspunda nevoilor tuturor, indiferent de varsta.

 

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006035 (s)