News Flash:

Maria Constantin este pregatita de nunta. Primele detalii despre marele eveniment

7 Martie 2022
358 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Constantin

Maria Constantin este prezenta de ani buni in lumina reflectoarelor si se poate lauda cu o cariera impresionanta. Artista are zeci, poate chiar sute de piese care au ajuns la inimile fanilor si care au facut-o sa devina in scurt timp una dintre cele mai apreciate voci din bransa.

Maria a ajuns in atentia fanilor datorita vocii extraordinare pe care o are, dar si din cauza scandalurilor cu fostul ei sot si cu Marcel Toader. Cei care o urmăresc stiu ca aceasta nu a fost deloc o norocoasa in dragoste si ca a suferit foarte mult. Acum, Maria este mult mai precauta atunci cu noua relatia si prefera sa o tina cat de departe de ochii curiosilor.

Solista de muzica populara formeaza de ceva timp un cuplu cu Robert Stoica si planuieste sa ajunga si la altar cu el. Fanii sunt foarte fericiti ca Maria si-a gasit in final linistea.

,,Ne gandisem sa facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru ca face fratele meu nunta. Erau prea multe nunti, era aglomeratie mare. Plus ca trebuie sa vina toti artistii, asa ca vom face joia, nu sambata sau duminica. O vom face la anul, la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii septembrie", a spus Maria Constantin pentru Click.

,,Rochia de mireasa este stabilita. Am modelul. Se ocupa prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasa, simpla, super draguta,mai mult nu va spun. Eu am fost mireasa deja de doua ori, am avut toate modelele de rochii, si sirena, si printesa. E pregatit tot, nunta va fi in Bucuresti, la un restaurant select. Vor veni si vor canta toti colegii mei", a spus Maria Constantin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)