News Flash:

Ce a prevazut Nostradamus despre razboiul dintre Rusia si Ucraina si ce este mentionat despre Romania

25 Februarie 2022
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
Nostradamus

De-a lungul timpului, previziunile unuia dintre cei mai celebri astrologi din istorie au socat lumea. Cele mai multe ele fiind apocaliptice, profetiile si cunostintele lui Nostradamus i-au adus acestuia un public destul de mare, iar multi cred inca cu tarie in profetiile sale.

Desi sunt descrise destul de vag, in asa fel incat sa se poata interpreta in nenumarate feluri, in prezicerile lui Nostradamus exista si o serie de similitudini. potrivit shtiu.ro, printre prezicerile facute de catre astrologul francez ar fi fost si una cu privire la Rusia si la atacurile declansate pe 24 februarie 2022, odata cu invazia Ucrainei.

Mai exact, conform sursei citate, in catrenul 26 din Centuria V, Nostradamus prezice in felul urmator: „Din Rusia se apropie in masa / Distrugatorul va ruina acel oras / Violenta distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flacarile Marelui Razboi nemaiputand fi oprite”.

Ei bine, din spusele astrologului din acest catren s-ar putea intelege ca urmatorul Razboi Mondial ar putea incepe din Rusia. Dupa cum ati putut observa in prezicerea de mai sus este mentionat si termenul „Romainie” care, potrivit specialistilor, ar fi o greseala de ortografie si ca nu ar face referire la numele tarii noastre., informeaza >stiridinlume.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006409 (s)