News Flash:

Ce sacrificii a facut Lidia Buble cand s-a mutat la Capitala. „Ma sunat in fiecare zi... ”

29 Decembrie 2021
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Acum sapte ani, Lidia Buble a venit la Bucuresti cu planuri marete. Dupa ce a fost bona, Lidia a decis sa incerce sa faca primii pasi in industria muzicala, iar Adi Sina a fost cel care i-a dat primele aripi. Cei doi au lansat piesa „Noi gandim fel” care, la vremea respectiva, a fost una dintre cele mai fredonate piese. 

Timpul a trecut, iar Lidia Buble a suferit schimbari radicale. A renuntat la parul lung si a optat pentru blond, dar si pentru tinute mult mai propuse. A participat la „Asia Express”, a avut o relatia cu Harlys Becerra, iar acum si-a lansat propriul parfum, la fel ca divele din afara.

„Mutarea in Bucuresti nu pot spune ca a fost atat de grea pe cat au fost acomodarea si ideea ca imi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost ca joburile de aici, cele dinainte sa urmez cariera artistica, m-au tinut, oarecum, departe de gandurile si dorul de casa. Imi era dor de toti, obisnuita fiind cu atmosfera zilnica de a lua masa cu familia si de a purta conversatii interminabile. Insa, cum orice pui isi ia, la un moment dat, zborul, a trebuit sa ma intaresc si sa imi spun ca toate se intampla inspre binele meu, cu pretul dorului de casa.

Am fost ambitioasa si am urmat sfaturile pe care parintii mi le-au dat cand am ales sa plec la Bucuresti, dar am si fost motivata de ei sa imi urmez calea, asa cum, poate, mi-a fost scris. Sa stiti ca, zilnic, la telefon, mami si tati ma incurajau si imi dadeau forta ca sunt, de acum, o femeie puternica, ce va deveni independenta si gata sa cucereasca lumea. Si, iata, eu zic ca am reusit!”, a declarat Lidia Buble pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006438 (s)