News Flash:

Raluca Pastrama, rasfata de catre iubitul ei arab. Ce cadou a primit de sarbatori fosta sotie a lui Pepe

28 Decembrie 2021
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca pastrama

Raluca Pastrama a incheiat demult capitolul Pepe. Frumoasa bruneta se iubeste de cateva luni cu un arab care nu se uita la bani atunci cand vine vorba de a-i satisface poftele. De Craciun, Raluca a primit un cadou impresionant si nu stat prea mult pe ganduri inainte de a-l posta pe Instagram.

Raluca Pastrama este mai fericita ca niciodata. Bruneta iubeste din nou si este iubita. Dupa ce a divortat cu mare scandal de Pepe, cel care i-a fost sot ani la rand, Raluca si-a gasit linistea in bratele unui arab foarte potent financiar. Acum cateva luni, pe degetul Ralucai, fanii au surprins un inel mare cu diamante, semn ca relatia celor doi evolueaza cum nu se poate mai bine si nu este exclus sa ajunga in fata altarului. De data asta, Ibrahim a schimbat registrul si i-a oferit partenerei sale un buchet imens de trandafir, insotit de o inimioara si o melodie de dragoste. 

Vestea divortului dintre Raluca Pastrama si Ionut Pascu, care s-a produs pe 8 februarie 2021, in mod amiabil, la notar, dupa opt ani de mariaj a luat prin surprindere pe toata lumea. Desi totul fusese gandit a se incheia in liniste, nu a fost asa. Planul lor de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ si divortul linistit avea sa se transforme practic intr-un razboi. Pepe a aflat ulterior ca Raluca l-ar fi inselat si scandalul a luat amploare, aparand acuzatii de ambele parti.

Cu toate ca isi traiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii, Ibrahim este nu doar foarte mandru, ci si extrem de indragostit de femeia care-i sta alaturi si nu se sfieste, din cand in cand, sa posteze indicii cu privire la relatia lor sau chiar sa-i faca declaratii publice de dragoste iubitei sale.

„Singura persoana din viata mea care m-a facut sa fiu cel mai implinit si fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!' , este mesajul scris de Ibrahim cu ocazia zilei sale de nastere, intr-o postare pe Instagram, in care, totusi, a mascat chipul Ralucai cu o inima mare si rosie., noteaza Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)