News Flash:

Unde va fi inmormantat Victor Socaciu. Asta a fost ultima dorinta a artistului

28 Decembrie 2021
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit, la varsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viata luni, 27 decembrie, pe un pat de spital, in ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viata.


Victor Socaciu mai fusese internat de urgenta in spital, in luna septembrie a acestui an, in urma unor complicatii aparute la nivelul rinichilor, din pricina unui tratament pe care il urma pentru alte afectiuni.

In aceasta dimineata sicriul cu trupul sau neinsufletit a ajuns la Sala Palatului, acolo unde toti cei care l-au iubit ii pot aduce un ultim omagiu pana maine la ora 10:00. 
Dupa ora 10:00, trupul artistului va fi depus la Palatul Parlamentului, asta pentru ca Victor Socaciu a fost ani de zile si deputat din partea Partidului Social Democrat.

In cursul zilei de joi va avea loc inmormantarea, iar sotia cantaretului a marturisit ca slujba de inhumare va avea loc in Cornu, judetul Prahova, fiind ultima dorinta a cantaretului.


”Inmormantarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru ca asta a fost ultima lui dorinta, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumosi ani impreuna, acolo a vrut sa fie inmormantat. Eu mi-as fi dorit si poate si copiii sa fie inmormantat la Bellu, dar daca asta a fost ultima lui dorinta eu nu-mi permit sa o incalc nici macar cu gandul”, a spus Brandusa Simion, sotia sa., informeaza SpyNews.

„Am aflat acum jumatate de ora. M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anuntat de una din tre fiicele sale. E derutat, chiar daca nu mai tineau legatura… Totusi, gandul ca ti-ai pierdut unul dintre parinti te afecteaza. Victor nu mai vorbise cu el de cand s-a cuplat cu femeia aceea.

Personal, nu stiu daca ma duc la inmormantare, sunt intr-o cumpana…m-am sfatuit cu George (Cornu). Am fost si 16 ani impreuna, dar am avut totusi diferende…asa urat s-a terminat totul… Victor va merge la inmormantare”, a declarat ieri Marina Almasan, pentru impact.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005387 (s)