News Flash:

Cum a ajuns Andreea Mantea sa pozeze in Playboy. Tatal vedetei a aflat din ziare de „isprava” ei

28 Decembrie 2021
647 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre vedetele care se pot lauda cu o aparitie in celebra revista pentru barbati. In timp ce unele colege de-ale ei au visat sa ajunga acolo si au facut tot posibilul ca sa pozeze dezbracate, Andreea a ajuns dintr-o eroare sa faca asta. Intreaga patanie i-a povestit-o lui Denise Rifai, in cadrul emisiunii pe care o modereaza.

Experienta Andreei Mantea cu celebra revista Playboy este una de neuitat, din toate punctele de vedere. Bruneta a pozat dezbracata cand avea 20 de ani, dar totul s-a intamplat dintr-o greseala. Andreea participase la un concurs de Miss, in urma caruia semnase un contract. Aceasta nu a dat prea mare importanta clauzelor si asa a ajuns, fara scapare, sa pozeze pentru Playboy. Mantea nu a avut curaj sa ii spuna tatalui ei ce a facut, dar barbatul a aflat totul din ziare.

"Nu m-am impotrivit atat de mult atunci, pentru ca eu oricum eram suparata ca nu sunt lasata sa-mi fac ce-mi doresc. Si am zis, aia e, imi duc contractul la bun sfarsit. Asa am vazut lucrurile atunci. Tata nu a vazut pictorialul, in schimb a aparut in ziar. Mi-a trantit ziarul, nu cred ca a avut curajul sa se uite si mi-a mai zis un lucru atunci: Un om cand efectiv nu mai are ce sa faca in viata asta, cand le-a facut pe toate, le-a incercat pe toate, ajunge sa se vanda pe el. Tu nu ai demonstrat nimic din ceea ce poti si totusi te-ai vandut.

Si avea dreptate. Eu eram la inceput. Nu demonstrasem nimic din ceea ce pot sa fac si am ales sa fac acest pas gresit nestiind ce inseamna, nestiind ce o sa insemne. Ce e drept mie nu mi-e rusine nici in ziua de astazi si nu stiu daca o sa-mi fie vreodata. Nu vreau sa fiu catalogata in vreun fel, dar chiar nu imi e.", a marturisit Andreea Mantea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005731 (s)