News Flash:

Oana Mosneagu, presupusa iubita a lui Vlad Gherman a suferit de depresie. „Eram printre fetele care nu isi permiteau... ”

28 Decembrie 2021
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Mosneagu

Oana Mosneagu nu are nevoie de prea multe introduceri. Actrita care da viata personajului Andreea din serialul „Adela” are mii de fani care de abia asteapta sa o revada pe micile ecrane. Pana la premiera noului sezonul, Oana si-a deschis inima in fata fanilor si a povestit, intr-un interviu exclusiv pentru Viva, cum s-a luptat cu depresia si cum a ajuns sa fie victima bullying-ului colegilor de clasa.

Oana Mosneagu este una dintre cele mai bune actrite care joaca in momentul de fata in seriale tv. Daca rolul Andreei i-a adus popularitate, faptul ca s-a zvonit ca ar forma un cuplu cu Vlad Gherman a propulsat-o si mai mult in atentia publicului. Oana a decis sa nu dea apa la moara si a vorbit in continuare doar despre proiectele profesionale si despre cariera. Totusi, Oana a decis sa fie sincera pana la capat cu fanii ei si a povestit cum a facut fata episoadelor de depresie si cum a reusit sa treaca peste acele momente. Intrebata de reporterii Viva daca a fost, vreodata, victima bullying-ului, Oana nu a stat prea mult pe ganduri pentru a oferi un raspuns si spera ca aceasta sa fie o lectie pentru altii aflati in aceeasi situatie.

Intr-o oarecare forma, da. Fiind printre cei mai silitori din clasa, in generala, si printre fetele care inca nu se machiau si nici nu aveau posibilitati sa isi cumpere cele mai dragute haine, am fost deseori tinta glumelor rautacioase. Si nu doar pentru aceste motive. Pubertatea e o perioada critica pentru o fata, si pentru mine a fost destul de plina de neincredere si frustrari, iar colegii mei de atunci apasau fix butoanele care sa le acutizeze.


(...)Nopti cu ochii in tavan din cauza depresiei in care eram, a nemultumirii acute din cauza faptului ca nu eram unde mi-as fi dorit sa fiu in acel moment in viata mea. Niste nopti pline de plans nervos, frustrare, insomnie, disperare. Nu la mult timp dupa, mi-am dat demisia de unde lucram. La trei ani de la demisie, eram pe lista de admisi la UNATC.


(...) Mi s-a intamplat sa ma autosurprind, si nu in sens pozitiv. Sa am niste reactii la care nu m-as fi asteptat. Ma cert pentru ele, sunt dezamagita de propria persoana, foarte autocritica fiind din fire, dar pana la urma incerc sa le accept, atat am putut in momentul respectiv, si cu urmatoarea ocazie imi propun sa reactionez mai constient.


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008511 (s)