News Flash:

Andreea Mantea a probat rochia de Revelion, iar fanii cred ca vedeta este insarcinata. „E evident ca ai vreo 5 luni”

28 Decembrie 2021
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea 1

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care a ajuns la inimile fanilor datorita proiectelor tv si nu a internetului. Andreea posteaza des imagini in care isi etaleaza corpul, iar imaginile acelea sunt privite cu atentie de miile de urmaritori.

Fanii au analizat cu atentie fiecare detaliu si au ajuns la o concluzie: Andreea este insarcinata. Vedeta a primit mii de mesaje in care toata lumea o intreba daca asteapta un copil, asa ca a decis sa le raspunda tot pe Instagram.

„Felicitari, Andreea! Esti o frumoasa graviduta. Sa fiti sanatosi si binecuvantati/ Felicitari pentru sarcina. Este evident ca ai vreo 5 luni/ Daca era grasa, punea o rochie care o avantajeaza pe ea. Este insarcinata/ Esti superba! Si cea mai minunata mamica/ Pare ca e graviduta/ Burtica e la vedere, soldurile s-au latit, fie insarcinata, fie cu doar cateva kg in plus esti absolut superba!”, sunt doar cateva dintre reactiile fanilor la ultimele imagini postate de prezentatoarea Kanal D. 

Nu sunt insarcinata si mi-e greu sa raspund tuturor celor care ma intreaba de ce am aceasta burtica daca nu sunt insarcinata. Mi-e greu sa le explic afectiunea cu care ma confrunt ... pentru ca este o afectiune. Nu este grasimuta, suncuta. Nici n-am vreo silueta demna de invidiat, dar cateodata se intampla sa ma umflu. O alergie, o boala autoimuna. E foarte mult de povestit...”

Am aflat ca sunt insarcinata, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinata de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestatie. Sunt insacrinata de vreo doi ani si nu mai nasc. Ce sarcina incapatanata. Eu nu am voie sa fiu grasa, Andreea Mantea este grasa, are butica, sunculita, kilograme in plus, dar nu este insarcinata. Este o bucurie pe care as spune-o eu daca as fi, credeti-ma. (...) De doi ani incoace, ma de doi ani...nu, nu sunt, sunt doar grasa.", a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006821 (s)