News Flash:

Anuntul trist facut de Alexandru Arsinel. Ce se intampla cu organismul lui dupa interventia suferita la inima

28 Decembrie 2021
442 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel a avut grave probleme de inima. Starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a fist infectat cu Covid, virusul declansandu-i si alte probleme. Ajuns pe mana medicilor, acestia au decis sa il supuna pe actor mai multor investigatii. Arsinel a stat o buna perioada de timp internat in spital si ca nu a avut de gand sa plece pana cand nu a simtit ca toate lucrurile sunt bine.

In urma cu cateva saptamani, Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital. A ajuns atunci la unitatea medicala Monza din Capitala. A fost un an greu pentru maestru, dupa ce, la inceputul lui 2021, a fost infectat cu COVID-19. De atunci, problemele de sanatate i-ar da mari batai de cap. El spunea ca a apelat la ajutorul medicilor si pentru ca inima lui ar avea nevoie de o interventie. Acum, dupa operatia complicata, marele actor da semne ca se simte din ce in ce mai bine. 

In ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta, Alexandru Arsinel are o stitudine pozitiva si nu se lasa doborat de greutati. Actorul a declarat ca va respecta cu sfiintenie toate sfaturile primite de la medici si spera ca lucrurile sa revina la normal cat mai repede.

„Sunt acasa, dar nu sunt in regula, nu ma simt bine, ci doar atat cat este suportabil. Sau atat cat sa dau sperante. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu ma simt in putere, nu-l pot controla asa cum as vrea.

Am suportat multe transformari. Si operate pe cord, si transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper sa nu ma mai intorc in spital”, a declarat Alexandru Arsinel pentru playtech.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006354 (s)