News Flash:

Mihai Bendeac, in fusta si cu peruca pe Instagram. Fanii au fost surprinsi sa il vada in ipostaza asta

28 Decembrie 2021
310 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a promis si s-a tinut de cuvant. Acum cateva saptamani, juratul de la „iUmor” a promis ca se faisa intr-o ipostaza inedita pentru a sustine o cauza umanitara. Asa se face ca, fix in ziua de Craciun, Mihai s-a prezentat in fata fanilor in fusta si o peruca. Actorul a avut de transmis un mesaj important celor care il urmaresc, asa ca s-a urcat pe acoperisul blocului, acolo unde a filmat intreg momentul.

Mihai Bendeac este un om care nu se da in laturi de la nicio provoare. Recunoscut pentru bunatatea sa, actorul s-a gandit sa se implice, din nou, intr-o actiune caritabila. De data asta, Mihai isi doreste ca toti tinerii sa aiba acces la educatie si la un sistem de sanatate bine pus la punct. Cauza pe care o sustine acum este reprezentata tot de fundatia Metropolis, cea careia i-a donat si profitul cartii „Jurnalul unui burlac: Conversatii cu mama”. Pe langa aceasta fapta umanitara, Mihai si-a propus sa slabeasca cateva kilograme si se pare ca este deja pe drumul cel bun.

SUNT PENIBIL… DAR AM O CAUZA! ????‍????????

In urma cu o luna si jumatate, mi-am promis ca, in ajun de Craciun, voi face o sedinta foto dezbracat. Pentru ce? Pai… Din doua motive:

1. Ca sa am un target pentru ca luasem un pic de greutate.

2. Pentru ca sedinta foto urma sa aiba ca scop promovarea paginii de Instagram •fundatiametropolis

M-am chinuit rau, fratilor! M-am abtinut de la multe lucruri. Problema este ca mereu intervenea cate ceva. Ba zile in care aveam de scris si niciun drive, deci, pentru antrenament, ba un turneu unde am mancat din benzinarii si am turnat alcool in mine dupa spectacole, acoperind patratele pe care tocmai incepusem sa le formez… Etcetera… Etcetera…
Per total, am reusit sa slabesc trei kilograme. Dar am esuat in a arata “tipla”. Imi venea sa plang uneori… M-am abtinut de la multe pofte alimentare, asa cum am facut de cand ma stiu dar am dus in extrem treaba asta. Insa ce construiam in 3-4 zile, daramam in alte 2-3 in care nu ma antrenam caci trebuia sa fiu in vibe-ul de scris.
Acum, doar cu atat! Un follow pe instagram la •fundatiametropolis

PS - Iertare ca nu am reusit sa ajung numai fibra. Dar nu se lasa tata, baby… ????????

PPS - Craciun fericit! Va iubesc!

PPS - Realmente m-ati face foarte fericit cu un acest follow. Daca ati apreciat ceva din ce s-a intamplat in ultimul an, faceti acest gest pentru noi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)