News Flash:

Fiica si sotia lui Victor Socaciu au dezvaluit cauza mortii artistului. „De acolo au aparut complicatiile”

28 Decembrie 2021
664 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Socaciu

Îndrăgitul cântăreț Victor Socaciu a ajuns in luna aprilie a acestui an la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19, în urma organizării unui festival folk la Breaza. Potrivit cancan.ro, la acel moment, starea lui Victor Socaciu este gravă. Artistul avea diabet și a suferit în urmă cu mai bine de 10 ani o intervenție de transplant. Socaciu a primit, la vremea respectivă, doi rinichi de la o fetiță de 10 ani din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

Victor Socaciu a murit, la varsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viata luni, 27 decembrie, pe un pat de spital, in ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viata.

Potrivit declaratiilor sotiei, artistul a decedat in urma unei infectii nocosomiale. "Post-COVID, acumula lichid la plamani, si am fost pentru trei zile sa faca un drenaj. Aceasta a fost interventia pentru care am fost. Si de acolo au aparut complicatiile. A avut multe momente in care si-a revenit. Spunea ca vrea sa ajungem la Bistrita pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor ca vrea sa il faca repede bine. Ar fi vrut sa ajunga acolo. Voia sa ajunga si pe 16 decembrie aici, in Bucuresti.", a declarat sotia lui Victor Socaciu, pentru antena3.ro.Tanara spune ca nu se astepta la o asemenea tragedie, mai ales ca vorbise cu artistul chiar inainte de a se interna: "Am vorbit cu el chiar inainte sa se interneze. Vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o, despre planuri. Nu se gandea nimeni la asa ceva.", a declarat Ana Maria Socaciu, pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.004983 (s)