News Flash:

Dorian Popa si-a inchiriat brad de Craciun. „Nu stiu daca dau mult sau putin, dar eu sunt pretentios”

21 Decembrie 2021
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa nu s-a uitat niciodata la bani atunci cand a venit vorba despre satisfacerea mofturilor si a placerilor personale. Vloggerul este mereu atent la detalii si vrea ca totul sa se potriveasca de minune in casa lui, asa ca anul acesta a renuntat la clasicul brad impodobit. In schimb, iubitul lui Babs a optat pentru un serviciu exclusivist si anume, inchirierea unui brad pentru o perioada de trei luni. 

Dorian Popa este foarte sincer cu urmaritorii lui, asa ca a decis ca ar fi cazul sa le povesteasca ce serviciu minune a descoperit. Hatz Johnule si-a inchiriat un brad pentru a salva timp. Dorian a recunoscut ca nu este adeptul impodobitului de brad, iar cum asta nu ii face placere, a decis ca cel mai bine este sa o faca altcineva in locul lui. Nimic nu a fost la intamplare, iar la cat de pretentios si obsedat este el dupa albul din casa, bradul nu avea cum sa fie altcumva decat tot alb.

„Acesta este un brad pe care eu l-am inchiriat. Trebuie sa va spun ca sunt foarte pretentios la brad, motiv pentru care nu prea imi vine sa-l las pe mana altcuiva. Asa ca am gasit un sistem prin care dau 1500 de lei, bradul sta la mine trei luni, din decembrie pana la sfarsitul lui februarie. Dupa aceea, ma plictisesc de el.

Practic, este inchiriat cu acesti 1500 de lei. 500 de lei pe luna, nu-mi dau seama daca este scump sau nu. Cred ca este un pic scump, dar cum am gandit-o eu?! In primul rand, in fiecare an imi iau alt brad. In al doilea rand, nu trebuie sa-l depozitez nicaieri. In al treilea rand, il si face cineva.”, a povestit Dorian Popa intr-un vlog. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006385 (s)