News Flash:

Ce pensie primeste Maria Ciobanu. Artista nu mai locuieste de ani buni in Romania

7 Iunie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Ciobanu

Maria Ciobanu, ajunsa la 83 de ani, nu vrea ca cei trei copii sa se certe pe avere dupa trecerea ei in nefiinta. Asa ca a stabilit deja ce ii va lasa lui Ionut Dolanescu si surorilor lui. Considerata doamna de fier a muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu a ales sa se retraga din activitate dupa o cariera de peste 60 de ani. 


Daca acum prefera sa isi traiasca batranetea departe de scena, in sanul familiei, in cei 50 de ani de activitate, artista a avut mii de concerte, in tara, dar multe si in strainatate. De altfel, la un moment dat, Maria Ciobanu chiar a declarat faptul ca singurul lucru pe care il regreta e ca si-a petrecut mult timp departe de casa si de copii.


Sacrificiile au fost mari, insa au venit la pachet si cu un statut financiar exceptional. Astfel, de-a lungul anilor, marea cantareata a strans nu mai putin de 2 milioane de euro. Maria Ciobanu detine 3 vile in Bucuresti cateva apartamente, cateva terenuri, dar si bijuterii de peste 100.000 euro.

Dupa ce a ajuns la varsta pensionarii, celebra cantareata a continuat sa cante atat in Romania, cat si peste hotare, fiind nemultumita de banii pe care ii incasa de la statul roman. La vremea respectiva, solista marturisea ca, dupa 40 de ani de munca, primea o pensie de 1.200 de lei.

„Dupa 40 de ani de munca am 1.200 de lei. Cam cum as putea sa traiesc?! Eu, care am daruit atata bucurie oamenilor care imi asculta cantecele?! Cum sa traiesc cu 1.200!”, spunea atunci Maria Ciobanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)