News Flash:

Dani Mocanu o vrea pe Anamaria Prodan pentru el. Manelistul i-a compus deja prima piesa

5 Noiembrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Mocanu

Nimeni nu l-a luat in serios pe Dani Mocanu atunci cand a spus ca lanseaza piesa pentru Prodanca. Manelistul s-a numarat printre vedetele care i-au transmis mesaje impresarei imediat dupa aflarea vestii divortului. Dani i-a transmis atunci Aneimaria sa nu isi faca griji ca va ramane singura, pentru ca el este mereu acolo pentru ea. Mocanu a decis sa ii transmita sentimentele sale Aneimaria printr-o manea, asa cum stie el mai bine. 

Piesa nu este singura singura declaratie de dragoste pe care i-a facut fostei sotii ale lui Reghe. Dani Mocanu se pare ca are o pasiune inca din copilarie pentru Anamaria, dar abia acum a verbalizat-o. Desi in piesa intitulata ”Boss” doar cateva versuri contin numele impresarei, Dani a spus ca intreaga manea ii este dedicata Aneimaria. Dani Mocanu si-a facut un obicei si comenteaza si la pozele Prodancai de pe Instagram. Si acolo, la fel ca in piesa, acesta ii transmite ca o iubeste. Mocanu nu vrea ca Anamaria sa se simta singura dupa divortul dureror de Laurentiu Reghecampf, asa ca a asigurat-o ca va fi mereu acolo, pentru ea, oricand are nevoie.

Pana acum, Anamaria nu a reactionat deloc la semnalele transmise de Dani Mocanu. Totusi, daca o va face vreodata, ar trebui sa asculre maneaua care contine urmatoarele versuri:

”Detin cascaval ca banca/ De o intretin si pe Prodanca/ Asculta la mine, mami/ Nu sunt o problema banii”, spune Dani Mocanu in versurile melodiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003818 (s)