News Flash:

George Burcea si Andreea Balan raman legati si dupa divort. Ce afacere au cei doi impreuna

7 Ianuarie 2022
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si George

Cu mai bine de un an in urma, Andreea Balan recunostea ca va divorta de sotul ei, George Burcea dupa doar cateva luni de la casatorie. Divortul dintre cei doi nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna, iar acum, mai nou si o afacerea care ii leaga pe viata.

Nu doar cei doi copii pe care-i au impreuna ii leaga pe George si Andreea ci si anumite intrese de natura economica. In 2018, George Burcea si-a deschis o firma in care s-a asociat cu un coleg de breasla, Emilian Bogdan Florea, iar aceasta a fost inregistrata la adresa Andreei Balan din Voluntari.

WOWbiz.ro a aflat ca, desi societatea Goldstone Films SRL a trecut prin mai multe transformari in ultimul an, aceasta a ramas cu acelasi sediu social. Vila Andreei Balan este si astazi locul in care lui George ii vin instiintarile venite de la parteneri de afaceri sau autoritati, in cazul in care acestia au ceva sa-i comunice in mod oficial.

In prezent, George Burcea detine majoritatea partilor sociale in acest business, adica 62%, iar ceilalti doi asociati, actorii Constantin Daniel Nuta si Iulian Constantin Burciu au cate 19%.

Fostul sot al Andreei Balan este si administrator al societatii.

Totul a inceput din momentul in care sotul sau, George Burcea, a fost prins drogat la volanul masinii sale. Imediat au aparut si zvonurile despre problemele din casnicia celor doi si despre un posibil divort, dar nimic nu a fost confirmat oficial de niciunul. Zilele trecute, Andreea Balan a recunoscut ca, dupa doar 5 luni, casnicia ei s-a terminat. 

Acum, totul se complica, iar la mijloc au intervenit alte detalii care schimba datele problemei. Cei doi fosti soti au inceput sa isi arunce vorbe dure si, desi au doua fetite, nu s-a menajat deloc in replici dure.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004854 (s)