News Flash:

Cum este tratata, de fapt, Mioara Roman in locul in care a internat-o Oana Roman. „Daca era singura, la ea casa”

9 Februarie 2022
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Mioara Roman

Mioara Roman nu trece prin cea mai buna perioada a sa. De ceva timp, Mioara este internata intr-un centru de recuperare acolo unde se trateaza corespunzator bolii pe care o are. Desi are 82 de ani, Mioara are toate sansele sa se recupereze, mai ales ca Oana a avut grija sa o interneze intr-un loc in care sa nu-i lipseasca confortul de acasa.

Mioara Roman se afla la centrul de recuperare de mai bine de un an, dar fiica ei, Oana, s-a asigurat ca nu-i lipseste nimic. Constant, aceasta o viziteaza si o rasfata pe mama ei cu vizite la salon, la restaurant sau la cafenea. Pentru a se asigura ca femeia beneficiaza de cele mai bune conditii, Oana Roman scoate din buzunar, lunar, o suma considerabila de bani. Sotia lui Marius Elisei a declarat de multe ori ca aceasta a fost cea mai buna alegere, pentru ca nici ea si nici Marius nu ar fi avut timp sa se ocupe ca la carte de Mioara, mai ales ca cei doi sunt foarte ocupati cu afacerile de familie.

„Conditiile sunt foarte luxoase, este in centrul Capitalei, langa parcul Kiseleff, eu merg la ea la doua zile, vine acasa, mergem la coafor, cand vrea mergem la restaurant, la o cafea. Daca era singura la ea acasa ii era foarte complicat, asa e ca si cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toata ingrijirea de care are nevoie, asistenta medicala”, a declarat, in urma cu ceva timp, Oana Roman.

Costa destul de mult, da. Insa are si o pensie buna, dar ne descurcam, mai punem si noi, ne descurcam. Nu e simplu neaparat, dar eu trebuie sa stiu ca ea este bine, iar eu am ales cel mai bun loc ca ea sa fie foarte bine. Cand o vad si imi spune ca e foarte bine, ii pune masa, ii strange masa, au grija sa-si ia tratamentul. Da, are un confort. Acolo e practic un hotel”, a adaugat Oana Roman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006367 (s)