News Flash:

Ce inaltime si ce greutate are Lorelei Bratu si cum a ajuns sa fie model plus size?

5 Octombrie 2021
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
Lorelei Bratu

Lorelei Bratu si coechipierul ei, Zarug formeaza una dintre cele mai siropoase echipe de pe Drumul Imparatilor de la Asia Express. Daca Zarug a mai interactionat cu lumea televiziunii si stia ce presupune asta, Lorelei a fost mult mai activa in online, asa ca participarea la Asia Express a fost o adevarata provocare pentru ea. Lorelei este un model plus size si si-a asumat faptul ca asa va arata mereu, iar cei din jurul ei ar trebui sa se obisnuiasca cu asta.

Lorelei Bratu este un model pentru toate tinerele de astazi care incearca zeci de diete doar pentru ca asta este la moda sau doar pentru ca se simt respinse de societate. Dupa un drum deloc usor, Lorelei a invatat sa isi iubeasca corpul si sa fie mandra de ceea ce a realizat, asa ca a decis sa devina model plus size si sa nu se mai ascunda de privirile altora. Coechipiera lui Zarug a dat dovada pe parcursul emisiunii de indemanare si de inteligenta, iar asta o face sa fie si mai sexy. Lorelei a vrut sa transmita mereu un mesaj fetelor care o urmaresc si a sustinut mereu ideea de a fi multumit si impacat cu tine, nu cu ceea ce zic altii.

Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!', a spus Lorelei Bratu, pentru revista Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)