News Flash:

Andreea Ibacka naste astazi! Cum a reactionat Cabral cand si-a condus sotia la spital?

5 Octombrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si Cabral

Cabral si sotia lui, Andreea Ibacka traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au o familie minunta. Andreea ii va darui chiar azi prezentatorului de PRO TV cel de-al doilea copil si, asa cum si-au obisnuit deja fanii, cei doi si-au facut timp si pentru retelele sociale, acolo unde au aratat prin ce agitatie trec cu cateva ore inainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Actrita si prezentatorul tv au o relatie speciala cu fanii de pe Instagram si de pe Facebook, asa ca s-au gandit ca cel mai bine este sa anunte tot in online sexul bebelusului. Andreea si Cabral sunt emotionati la maxim si, chiar daca mai au un copil, de fiecare data este o adevarata provocare sa devii parinte. Cei doi au emrs azi impreuna la maternitate si, chiar daca nu a avut voie sa intre cu ea din cauza masurilor impuse de pandemie, Cabral i-a fost alaturi non-stop si nu a uitat sa o faca sa rada pe frumoasa lui sotie.

Andreea Ibacka: Mi-am dorit sa fiu in travaliu si ce crezi? Sunt! Acum sunt intre.

Cabral Ibacka: Se livreaza, da?

Andreea Ibacka: Cred ca da. Nu stiu, dar mai ramai si tu pe acolo, prin zona, prin cartier.

Cabral Ibacka: Dar ce treaba am eu? Eu ma duc cu baietii la bere, tu sa faci copilul.”


Andreea si Cabral sunt impreuna de 10 ani, iar in tot acest timp au trecut atat prin momente frumoase, cat si prin momente mai grele, dar cu intelegere si comunicare au reusit sa le depaseasca pe toate. ”Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz si lasam sa se vada partea amuzanta a lucrurilor, dar asta nu inseamna ca nu am avut perioade dificile inclusiv in cuplu, dar si firesti, administrative. Este foarte important sa gasesti un partener in care sa ai un sprijin real si care sa te inteleaga din toate punctele de vedere. Asta incercam noi sa facem unul despre celalalt. Eu am lasat mai mult de la mine. Eu asa am senzatia. Sunt o femeie foarte intelegatoare.” declara cu ceva timp in urma Andreea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005824 (s)