News Flash:

Fulgy a primit o lovitura dura din partea magistratilor. Ce l-au obligat sa faca?

5 Octombrie 2021
596 Vizualizari | 0 Comentarii
Fulgy

Fulgy, copilul Clejanilor a ocupat in ultima vreme paginile tabloidelor, doar ca nu la modul pozitiv. Fulgy si-a schimbat radical comportamentul si l-e acreat probeleme parintilor care, oricat de mult ar fi incercat sa-l ajute si sa-l salveze din acest antuaraj, efortul lor a fost fara rezultat. Acum, Fulgy a primit din partea magistratilor un verdicat la care, cel mai probabil, nu se astepta.

Fulgy nu face deloc cinste familiei sale. Baiatul Clejanilor a inceput sa mearga pe un drum care nu ii este benefic nici lui, nici familiei, iar consecintele faptelor sale incep deja sa se resimta. Fulgy a fost trimis in judecata pentru talharirea pe care a savarsit-o asupra unui jurnalist dupa ce a fost prins sub influenta substantelor interzise la volan.

Magistratii i-au impus tanarului un tratament medical. In cazul in care decizia nu va fi respectata, baiatul Clejanilor va avea probleme si mai grave.

„Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti de luare a masurii de siguranta de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulata prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 inregistrat pe rolul Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate pana la insanatosire sau pana la obtinerea unei ameliorari care sa inlature starea de pericol.

Daca suspectul sau inculpatul incalca cu rea-credinta masura obligarii provizorii la tratament medical, judecatorul dispune internarea medicala provizorie a suspectului sau inculpatului”, au stabilit magistratii.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006992 (s)