News Flash:

Ce dieta minune a tinut Andra. Sotia lui Maruta a reusit sa slabeasca 7 kilograme in doua luni

4 Februarie 2022
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra este una dintre artistele de la noi care nu s-au ferit niciodata sa isi asume faptul ca nu are dimensiunile ideale de 90-60-90. Artista a fost de foarte multe ori pusa la zid de fanii care au criticat-o pentru acest lucru, dar nici intrebarile legate de o posibila sarcina nu au lipsit din peisaj. Acum, sotia lui Catalin Maruta a vrut sa le transmita tuturor ca a urmat la un moment dat o dieta destul de stricta si ca in patru luni a reusit sa slabeasca 7 kilograme.

Andra a avut o perioada in care nu a fost in cea mai buna forma a ei, mai ales ca a fost intr-o continua vacanta de la inceputul pandemiei. Desi a fost intrebata de mute ori daca nu cumva este vorba de o sarcina, Andra si-a asumat mereu ca este vorba doar despre cele cateva kilograme pe care le are in plus. Sotia lui Maruta nu s-a dat batuta, iar dupa sarbatori a fost mai motivata ca niciodata sa slabeasca.

Dupa prima sarcina, Andra a tinut o dieta destul de stricta cu ajutorul careia a reusit sa slabeaca 15 kilograme. Artista renuntase in acel timp la bombele calorice si incepuse sa consume doar cereale, rosii, oua si branza in cantitati mici. La toate acestea, Andra a mai inclus in meniu si supe, pulpe de pui la gratar sau la cuptor, iar dupa ora 18 consuma doar lichide. Acum, planul de atac a fost diferit.

„Trebuie sa iti marturisesc, ca m-a vizitat una dintre surorile mele exact inainte de 1 Decembrie, am vazut ca a slabit in momentul acela vreo sase-sapte kilograme si am zis ca daca ea poate si eu pot. Asa ca de la 1 Decembrie m-am apucat sa tin o dieta, vorba vine dieta, pentru ca nu este vreun regim special. Practic am injumatatit mancare pe care o consumam intr-o zi", a mentionat artista.


„Eu in pandemie am mancat foarte mult. Cumva, am simtit ca e meritul meu dupa 20 de ani de cariera, sa mananc ce vreau eu, fara niciun fel de restrictie. Kilogramele s-au tot adunat, am facut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simtit sa fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper sa fie tot in scadere si sa ajung la kilogramele dorite", a mai spus vedeta.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008536 (s)