News Flash:

Ce avere are familia Matache. Delia nu este singura care aduce bani multi in casa

30 Decembrie 2021
637 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Delia a muncit din greu pentru a trai in luxul de acum. Artista a facut de-a lungul carierei cateva sacrificii, dar a meritat. Acum, poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza si, surprinzator sau nu, Delia nu arunca cu banii doar pe haine, incaltari si accesorii scumpe. 

Potrivit declaratiei de avere pe 2020, Delia a obtinut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. Mai mult decat atat, potrivit informatiilor facute publice de cantareata, ea mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1.97 de milioane de lei.

La aceste sume se adauga si salariul ei de 100.000 de euro, de la emisiunea „X Factor', potrivit cancan.ro. In plus, Delia a fost jurata si la iUmor, ceea ce inseamna inca un salariu generos in plus. De asemenea, lunar ii mai intra niste bani in buzunar din concerte si albume scoase.

Una dintre cele mai mari investitii ale cuplului Matache - Munteanu a fost apartamentul de lux in care acestia locuiesc. Penthouse-ul a costat nu mai putin de 3.000.000 de euro. Locuinta se intinde pe o suprafata de 575 de metri patrati si ocupa etajele 19 si 20 ale unuia din cele doua turnuri din proiectul One Verdi Park din nordul Bucurestiului. 
 Razvan Munteanu ar detine nu mai putin de 6 cluburi in centrul vechi al capitalei si este asociat al unei renumite firme de constructii, activitati ce ii aduc venituri deloc de neglijat. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)