News Flash:

Ce pensie primea Victor Socaciu dupa mai bine 50 de ani de activitate. „Mi-am reprezentat tara cat am putut de bine”

29 Decembrie 2021
601 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit, la varsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viata luni, 27 decembrie, pe un pat de spital, in ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viata.


Victor Socaciu mai fusese internat de urgenta in spital, in luna septembrie a acestui an, in urma unor complicatii aparute la nivelul rinichilor, din pricina unui tratament pe care il urma pentru alte afectiuni. 

In momentul in care s-a retras din muzica, statul i-a oferit artistului o pensie de 1.700 de lei. Cantaretul a fost si parlamentar, iar indemnizatia pe care trebuia sa o primeasca, dupa cei patru ani de munca i-a fost anulata.

Artistul a mentionat, pe vreamea cand traia, ca este suparat pe faptul ca indemnizatia de parlamentar i-a fost anulata.

,,Traiesc cu o pensie de 1.700 de lei. Atat mi-a dat statul, dupa cei 50 de ani in care am activat ca artist. Sunt inca suparat pe faptul ca indemnizatia de parlamentar de 3.000 de lei, caci am fost parlamentar intre 2008-2012, mi-a fost anulata. Cineva a considerat ca este o pensie speciala. Eu nu o vad altfel decat ca pe o indemnizatie, nu ca o pensie. Mi-am reprezentat tara cat de bine am putut si ca parlamentar, nu doar ca artist", a declarat artistul pe vremea cand era in viata.

In cursul zilei de joi va avea loc inmormantarea, iar sotia cantaretului a marturisit ca slujba de inhumare va avea loc in Cornu, judetul Prahova, fiind ultima dorinta a cantaretului exprimata destul de vehement fata de cei apropiati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)