News Flash:

Brigitte si Florin Pastrama au ramas fara emisiunea de la Antena Stars. Acelasi lucru s-a intamplat si cu cel mai cunoscut matinal

29 Decembrie 2021
733 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte

Anul 2022 a venit la pachet cu vesti proaste pentru familia Pastrama. Emisiunea lor de pe Antena Stars a fost scoasa din grila, semn ca nu aducea prea multe cifre de audienta si nici nu i-a cucerit prea mult pe fani. Din pacate, aceasta nu este singura schimbare cu care vine la pachet 2022.

La fel s-a intamplat si in cazul lui Armin Nicoara si al cantaretei Claudia Puican, care prezentau la Antena Stars un show in care isi expuneau vietile de artisti.

„Am fost anuntati ca nu vom mai face show-ul. E adevarat, inainte, noi am vorbit cu producatoarea noastra, i-am spus ca ne este destul de greu sa mergem si la cantari, la petreceri, sa si filmam… Nu stiu cum au fost audientele show-ului, nu stiu daca de aceea s-a renuntat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune ca suntem suparati, ne era destul de greu sa facem fata la programul incarcat.”, a declarat Armin pentru FANATIK.

Acesta si partenera sa nu se declara ofensati sau nemultumiti de faptul ca Antena a decis sa nu ii mai difuzeze. Ei sustin ca show-ul deja este filmat in intregime si ca doar va trebui difuzat.


„Si, ca sa fim sinceri, inca de cand le-am propus proiectul am discutat cu producatorii sa facem un sezon si sa vedem apoi cum a mers si sa luam decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am facut si incheierea, asa ca lucrurile s-au rezolvat', a adaugat el.

Acelasi lucru se intampla si in cazul lui Ameri Nasrin si Dima Trofim. Desi cei doi faceau audiente destul de mari cu emisiunea de dimineata, trustul a decis sa renunte la ei. Motivul ar fi faptul ca Antena doreste sa nu mai imparta publicul pentru doua show-uri matinale si oamenii sa se uite la „Neatza cu Razvan si Dani'.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)