News Flash:

Mario Fresh vrea sa se impace cu Velea?! Artistul a recunoscut ca ii este dor de cel care l-a indrumat in cariera

29 Decembrie 2021
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea si Mario Fresh

Scandalul dintre Mario Fresh a fost unul dintre cele mai sonore din industria muzicala. Gurile rele spun ca motive cerurilor ar fi chiar iubitele celor doi artisti implicati, Antonia si Alexia Eram. Din vina lor sau nu, cert este ca cei doi artisti nu si-au mai vorbit de foarte mult timp si nici dau semne ca ar vrea sa se impace prea curand. Cel putin nu Alex Velea.

Invitat intr-o emisiune TV, Mario Fresh a marturisit ca in momentul de fata nu mai are nicio relatie cu artistul si ca nu isi mai vorbesc deloc.
Mario Fresh marturisea ca simtea nevoia sa-i ceara o parere, asa cum o facea in trecut, insa niciodata nu a mai apelat la el.

”Sunt momente, da, nu stiu. Da, dar rar. Erau momente cand simteam nevoia sa cer o parere, doar o parere de la el, dar mi-am dat seama ca pot sa gandesc si singur”, a spus Mario Fresh.

Alex Velea este obisnuit cu cu dezamagirile venite din partea apropiatilor. Nu de putine ori, artistul a fost lasat balta fix cand se astepta cel mai putin chiar de catre persoanele pe care le-a ajutat cel mai mult. Mario Fresh si Lino Golden au fost doar cativa dintre protejatii lui Velea si nu se astepta sa il loveasca fix unde il doare cel mai tare. Cei doi au decis sa plece de la studioul lui Velea si sa stearga cu buretele tot ce au trait si toate hiturile pe care le-au lansat la Golden Boy Society. Alex Velea a primit de multe ori intrebarea daca este posibila o impacare intre cei trei, asa ca acum a oferit si raspunsul mult asteptat.

„Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu totii am facut asta, dar am stiut sa imi cer scuze daca am exagerat sau daca am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai exista cale de impacare. Nu ma intereseaza daca le este bine sau rau si nu cred ca le voi intinde vreo mana de ajutor la nevoie. Nu stiu daca i-as mai ajuta pe ei, dar i-as ajuta pe altii.”, a spus Velea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004634 (s)