News Flash:

Care este, de fapt, legatura dintre Delia si Florin Salam. Nimeni nu a stiut asta pana acum

29 Decembrie 2021
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia si Florin

Delia a fost mereu o artista asumata careia nu i-a placut sa traiasca dupa prejudecatile fanilor. Jurata de la „iUmor” stie ca nu are cum sa multumeasca pe toata lumea, asa ca a decis ca cel mai bine este sa traiasca dupa propriul plac si dupa propriile reguli. Astfel, in ziua de Craciun, Delia si-a surprins urmaritorii cu cateva filmulete.

Delia a facut mereu ce a vrut si a ajuns la nivelul in care vorbele rele nu o mai afecteaza. Artista este foarte mandra de ceea ce a realizat pana acum si nu are niciun motiv sa se ascunda dupa deget, indiferent de ceea ce face. Jurata de la „X Factor” nu vrea sa para altcineva in fata fanilor ei, asa ca de Craciun s-a filmat in timp ce se distra pe manele. Si nu orice fel de manele, ci cantate de Florin Salam.

Delia este mare fan manele si a afirmat mereu asta. Artista poate canta orice gen muzical pentru ca o ajuta vocea si nu de putine ori a cochetat si cu manelele. Delia castiga suficienti bani din muzica pe care o produce si o canta, din afaceri si din contractele de publicitate, asa ca nu a simtit nevoia sa treaca in tabara manelistilor.

Totusi, artista simte nevoia de a lua contact cu lumea manelelor, dar nu asa cum se asteptau. Delia vrea sa faca un documentar despre regele manelelor si nu s-a ferit sa spuna asta in podcast la Gojira. ”As face un documentar despre viata lui Florin Salam, nu ai cum sa nu vezi ca e aur, ca are mult potential. A doua persoana ar fi Cheloo”, a spus Delia la HappyFish TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006107 (s)