News Flash:

Mira, la un pas sa ia foc in noua locuinta din cauza unei greseli pe care o fac tot mai multi romani

29 Decembrie 2021
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

La 26 de ani, Mira are planuri marete pentru viitor. Artista si-a pus ordine in ganduri si vrea sa isi ia viata in piept mai mult ca niciodata. Primul pas l-a facut deja: si-a cumparat propria casa.

Mira a trait sperietura vietii ei. Artista tocmai ce s-a mutat la casa noua, prima ei locuinta proprie si deja, se pare ca are parte de cateva probleme. Ceea ce i s-a intamplat in dimineata asta putea sa se transforme intr-o adevarata tragedie. Norocul Mirei a fost ca s-a trezit la timp pentru a opri catastrofa.
Artista a postat primele imagini din noua locuinta chiar de ziua ei, iar acum aceasta este finalizata. Mira a lucrat cu aceeasi echipa de arhitecti cu care a lucrat si Adela Popescu, iar elementele comune de casa industriala se pot observa cu usurinta. 

Proaspat intoarsa din vacanta din Laponia, Mira a tras o sperietura zdravana atunci cand un aranjament de Craciun putea sa declanseze un adevarat incendiu.

„Am avut un ornament de Craciun cu o lumanare si ornamentul acela avea brad. Bradul care, intre timp, s-a ofilit de atata timp, va dati seama. Am dat drumul la lumanare aseara si probabil ca flacara era foarte mica si am omis-o. M-am pus la somn si la 6 dimineata m-am trezit cu fum in camera. Si, dupa cum ati vazut, cand am ajuns, era totul ars complet, complet. Au mai ramas cateva urme de arsura pe masa, dar putea fi mult mai grav. Am funingine peste tot.”, a spus Mira pe Stories.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005293 (s)