News Flash:

Catalin Maruta, lasat fara cuvinte de catre Eva, fetita lui. „Acum, sunt un tata distrus”

29 Decembrie 2021
992 Vizualizari | 0 Comentarii
Eva Maruta

Fara doar si poate, Eva Maruta este unul dintre cei mai iubiti copii din online-ul de la noi. Fata Andrei debordeaza de imaginatie, inteligenta si, desi are doar cativa anisori, are mereu vorbele la ea. Eva este foarte dezinvolta, iar cei care o urmaresc pe social media sigur s-au convins de asta.

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai longevive si productive cupluri de la noi. Cei doi au ani de experienta in domeniile in care activeaza, iar asta se traduce in multi bani. De cand si-au extins familia, Andra siu Catalin au decis ca cel mai bine pentru cei mici este sa aiba spatiu si sa se simta ca acasa. 

Eva Maruta nu are nevoie de prea multe prezentari. Pe langa faptul ca parintii ei sunt celebrii Andra si Catalin Maruta, micuta a reusit sa isi creeze propria imagine in online si nu este deloc una de neglijat. Eva poate concura oricand cu marii vloggeri de la noi, mai ales ca ea are un mare atuu: naturaletea.

Familia Maruta a inceput sa fie din ce in ce mai activa pe TikTok si nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca replicile Evei sunt mereu foarte savuroase. Recent, Catalin a mers la cumparaturi cu Eva si a fost foarte surprins sa afle ca micuta isi doreste un covor. Inca unul. Incercand sa o convinga ca nu are nevoie de asa ceva, Catalin a primit din partea celei mici replica la care nu se astepta. „Ar fi trebuit sa te gandesti inainte sa faci doi copii.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004448 (s)