News Flash:

Delia, mai acida ca niciodata. „Nu mai e funny sa faci glume despre Daniela Crudu ca este prostituata”

29 Decembrie 2021
666 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre cele mai asumate vedete si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca asta poate fi deranjant pentru cei din jur. La masa juriului de la „iUmor”, artista este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai relaxate persoane si este si cea care da cel mai usor calificativele. De data, Delia a schimbat foaia si a demonstrat ca poate fi si altcumva.

Finala „iUmor” a fost plina de surprize, atat pentru concurenti, cat si pentru jurati. Cei mai buni s-au afisat in fata Deliei, a lui Bendeac si a lui Cheloo cu numere demne de marea finala. In timp ce unii au primit aplauze la scena deschisa, alti s-au ales cu replici dure din partea juratilor. Unul dintre exemple esre Octavian Man, cel care a mizat in ultima editie de „iUmor” pe glume despre Daniela Crudu, Alexandra Stan, Bianca Dragusanu si multe altele.

„Tu ai reactionat galagios. Nu e numarul meu preferat, e asa mai la distanta. Nu era nimic fresh din continutul lui. Si sa intelegi e vorbi despre niste clisee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny sa faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie sa fie bune, nu doar ca este prostituata. E misto sa nu mai facem misto de persoane care au fost batute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant'


E misto sa nu mai facem misto de persoanele care sunt batute. E misto sa nu radem ca Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui sa vorbesti. Sunt femei care sufera de abuzuri. Nu mi se pare amuzant sa vii sa faci glume, sa intaresti chestia asta, facand sa para o normalitate. Ca nu e o normalitate sa iei bataie”, i-a raspuns Delia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006498 (s)