News Flash:

Cati bani a primit Loredana Groza pentru a poza in Playboy. „Nu stiu daca as mai face-o acum”

29 Decembrie 2021
553 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza pare ca intinereste pe zi ce trece. Desi este criticata de multe orin ba ca isi editeaza pozele, ba ca s-a operat si nu recunoaste, diva nu pune la suflet tot ce spun gurile rele. Ba mai mult, Lori este foarte increzatoare in propria persoana din toate punctele de vedere si emana fericire prin toti porii. 

Multi o cunosc pe Loredana ca fiind acea diva sexy care nu se sfieste sa pozeze in cele mai provocatoare ipostaze. Inca de la inceputurile carierei sale, Lori din Onesti, asa cum ii place sa se prezinte a atras toate privirile. Pentru multi care au copilarit cu piesele ei, Loredana este mult mai mult decat o artista completa, este si o femeie frumoasa. Jurata X Factor este printre primele vedete care a pozat pentru Playboy si nu a facut deloc pentru bani putini. Cel care a dat-o de gol a fost Dan Capatos care, la vremea aceea, lucra pentru publicatia destinata barbatilor.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 in functie de notorietate. Eu am fost la Playboy intre anii 2000 si 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, pana atunci, 13.000', a povestit Dan Capatos in cadrul podcastului. Revista cu Loredana Groza pe coperta s-a vandut in 143.500 de exemplare.

Sedinta foto a avut loc in curtea unei biserici din Grecia. Negocierile pentru aparitia vedetei in Playboy au durat 6 luni, iar ea abia nascuse in urma cu aproximativ 2 ani.

„Dupa ce nascusem am primit aceasta propunere si, tinand cont ca inca exista prejudecati in lume si in Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toti cei care gandesc retrograd', a povestit, la vremea respectiva, despre aceasta experienta Loredana Groza.

„Nu regret. Nu stiu daca as mai face-o din nou, deocamdata am alta treaba de facut. Am mai primit propuneri de genul asta, indecente, dar cred ca momentul ala a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

Dupa ce nascusem am primit aceasta propunere si, tinand cont ca inca mai exista prejudecati in lume si in Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toti cei care gandesc retrograd si pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform careia viata nu se incheie acolo, ci abia incepe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007134 (s)