News Flash:

Ce a patit Jador intr-o spalatorie din Capitala. „Parca ii era sila de noi”

30 Decembrie 2021
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti de la noi si, cu siguranta, nu are nevoie de prea multe prezentari. Celebritatea l-a cuprins dintr-o data, imediat dupa participarea la emisiunea de pe Kanal D, ”Puterea Dragostei”. Asa cum era de asteptat, toata faima a venit la pachet si cu dezavantaje, iar Jador a experimentat asta pe propria piele destul de recent.

Jador traieste viata la care a visat mereu, dar, spre deosebire de altii, a ramas la fel de modest si la fel de solidar cu altii. Recent, manelistul a mers cu unul dintre prietenii lui la o spalatorie din Capitala, iar ceea ce i s-a intamplat acolo, pur si simplu l-a lasat afara cuvinte. Ajuns acolo pentru a beneficia de serviciile spalatoriei, angajatul respectiv i-a transmis lui Jador ca se poate ocupa doar de masina prietenului lui, nu si de a sa. Gestul l-a lasat masca pe Jador, mai ales ca nu i s-a mai intamplat asta pana acum. Refuzat vehement de cel care se ocupa de ingrijirea masinilor, Jador s-a vazut nevoit sa mearga la o alta spalatorie.

”Si eu nu am inteles de ce, pentru ca eu, chiar nu stiu, de ce pana mea sa nu ii speli masina unui om?! Ii dadeam bani, ca daca eu traiesc din spaga, si altul trebuie sa traiasca din spaga, nu?! Si ne-a tratat asa, super scarbos, asa parca ii era sila de noi, dar, ma, eu nu sunt asa cum crezi tu, daca vezi asta, sa stii, sunt de treaba, las spaga, sa stii”, a povestit Jador.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006699 (s)