News Flash:

Anamaria Prodan reactioneaza dupa ce Reghe a spus care au fost motivele divortului. „Papagalii vorbesc mult”

30 Mai 2022
761 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf a vorbit recent, in emisiunea lui Denise Rifai despre motivele care au condus la divortul de Anamaria Prodan. Printre cele mai evidente a fost cel legat de episodul cu Dan Alexa si, asa cum era de asteptat, la urechile Aneimaria au ajuns toate declaratiile care nu au incantat-o deloc.

Anamaria Prodan este o persoana extrem de sincera si nu se fereste sa puna punctul pe „i” atunci cand se simte deranjata de ceva sau de cineva. De data asta, fostul ei partener a reusit sa o supere cu o serie de declaratii pe care le-a facut cu referire la divortul dintre cei doi. Mai exact, Anamaria a tinut sa ii dea replica lui Reghecampf si, fara sa intre foarte mult in detalii, a spus exact ce a deranjat-o la atitudinea lui Laurentiu.

”Papagalii vorbesc mult si frumos dar nu pot zbura si nu pot face lucruri marete , vulturii sunt silentiosi si de fiecare data zboara atat de sus incat ating cerul”, a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Nu este pentru prima data cand impresara alege sa-l atace pe fostul ei sot prin intermediul retelelor sociale. In trecut, Anamaria a aruncat sageti la adresa lui Reghecampf in online, fara sa ii pese de modul in care ar putea fi interpretate mesajele ei. Acum, Anamaria a decis sa fie mai rezervata si a ales doar un citat care, in opinia ei, descrie cel mai bine ceea ce se petrece in prezent cu cel care i-a fost sot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005028 (s)