News Flash:

Cat scot din buzunar concurentii care incalca contractul de la Asia Express?

2 Noiembrie 2021
773 Vizualizari | 0 Comentarii
asia express

Asia Express este un show care testeaza la maxim limitele concurentilor, atat pe cele fizice, cat si pe cele psihice. Emisiunea este un format nou pentru piata de la noi, iar munca din spate este una titanica. Nu doar concurentii au de infruntat situatii critice, ci si producatorii si intreaga echipa. Luni intregi de munca si sute de ore de filmare pentru ca rezultatul sa se ridice la nivelul asteptarilor celor de acasa.

Faptul ca Asia Express ii supune pe concurenti la cele mai dure probe nu mai este un secret pentru nimeni. Emisiunea si-a propus inca de la primul sezon sa aduca ineditul pe micile ecrane si a reusit. Ca de fiecare data, lumea se agita si fiecare incearca sa banuiasca echipa castigatoare. Pana la difuzarea marii finale, toate sunt doar niste supozitii. Asia Express are contracte foarte stricte si, inainte ca echipele sa porneasca la drum, stiu foarte bine la ce se inhama.


Potrivit celor de evz.ro, toti concurentii semneaza un contract care contine, poate, una dintre cele mai importante clauze. Oricat de tentant ar fi, nimeni nu are voie sa dea detalii de pe platourile de filmare inainte ca acestea sa ajunga pe tv. Totusi, daca prin absurd cineva face asta, sanctiunea este pe masura. Cel sau cea care da din casa va trebui sa scoata din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 300.000 de euro. Asta este inca o dovada ca Asia Express este un proiect riguros la care sute de oameni muncesc intens sute de ore. 


„Pregatirea a inceput cand am terminat sezonul trecut; in primavara lui 2020, inainte de primul val de pandemie. Trebuia sa plecam in America de Sud. A trebuit sa renuntam pentru ca era foarte riscant. Am incercat sa gasim o ruta mai safe. Am inceput sa pregatim sezonul ca ruta de anul trecut. Discutiile au evoluat: ce tari, care sunt optiunile; ce se poate face acolo, cat de safe sunt, care sunt regulile”, a dezvaluit Robert Lionte, producator executiv Asia Express. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006390 (s)